Війна в Україні: дев’ять обстрілів, два військовослужбовці поранені, один – травмований

Вчора, 27 листопада, збройні формування Російської Федерації дев’ять разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об’єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” російські окупаційні війська здійснили шість обстрілів: поблизу Старогнатівки і Березового – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї; двічі біля Мар’їнки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Водяного, що на Приазов’ї, – з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Красногорівки – з великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” зафіксовано три ворожих обстріли: неподалік Південного – з РПГ та автоматичних гранатометів; поблизу Шумів – зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; біля Попасної – зі стрілецької зброї.

“Вчора, 27 листопада, поранень внаслідок обстрілів зазнали два військовослужбовці Об’єднаних сил. Ще один наш захисник отримав бойову травму”, – йдеться у повідомленні.

З початку цієї доби російські окупаційні війська вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів у районі Новолуганського. Втрат з нашого боку немає.