За участь у мітингу проти Кернеса в соцмережах пропонують по 400 гривень

Фото: ХарківTimes

За участь в пікеті біля будівлі Харківської міськради проти мера Харкова Геннадія Кернеса в соцмережах пропонують по 400 гривень.

Про це ХарківTimes стало відомо з повідомлення директора Департаменту з питань інформації та зв’язків з громадськістю міськради Юрія Сидоренка на його сторінці в Facebook.

Сидоренко опублікував скріншот листування в інтернет-месенджера, де “Андрій і Ольга” 26 листопада запрошують бажаючих взяти участь в мітингу, обіцяючи за дві години по 400 гривень. “Там нічого особливо робити не треба, тримайте плакати і покричати Слава Україні, Героям Слава, від вас більше нічого не потрібно”, – сказано в повідомленні.

Сидоренко також розмістив відео, на якому видно, як дівчина набирає вказаний в оголошенні номер, цікавлячись можливістю участі в мітингу, і жіночий голос їй відповідає, що необхідну кількість людей вже набрано. “Вже людей набрала”, – сказала вона, додавши, що можна додатися в групу і що в ній “часто людей набирають”.

26 листопада представник прес-служби Нацполіціі в Харківській області повідомила журналістам, що профспілка приватних підприємців подала заявку на проведення акції під стінами міськради з 9:00.

Вранці біля входу в будівлю, де проходить сесія міськради, проходить мітинг, учасники якого тримають плакати, а також прапори з написом “Стоп дорога”.