У Кернеса з’явився 11-й заступник

Фото: www.city.kharkov.ua

Харківська міськрада затвердила директора Департаменту реєстрації та цифрового розвитку міськради Олега Дробота на посаду заступника міського голови.

Про це повідомив кореспондент Харків Times .

“Затвердити на посаду заступника міського голови з питань цифрової трансформації Дробота Олега Ігоровича з 28.11.2019”, – йдеться у документі.

За це рішення проголосували 74 депутати одностайно.

Згідно з біографічною довідкою, Дробот народився у 1985 році, закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого, Харківський інститут бізнесу і менеджменту та Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. У 2019 році вступив до Київської школи економіки, навчається за магістерською програмою з цифрової трансформації та бізнес аналітики. Має науковий ступінь: кандидат юридичних наук.

У виконавчих органах Харківської міської ради працює з 2015 року. З січня 2016 року обіймав посаду директора Департаменту державної реєстрації Харківської міської ради, директора Департаменту реєстрації Харківської міської ради, з серпня 2019 року – директор Департаменту реєстрації та цифрового розвитку Харківської міської ради.

Депутат Ігор Черняк зазначив у своєму виступі, що в Кернеса заступників більше, яких ніж у будь-якого керівника в країні. Наголосивши, що діджіталізація передбачає скорочення витрат, він запитав Кернеса, чи буде результатом роботи Дробота скорочення кількості його заступників. Кернес відповів ствердно.