Кернес не виключає Світличну як опонента на виборах

Фото: Kharkiv Today

Харківський міський голова Геннадій Кернес не виключає, що екс-глава Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична буде його опонентом на виборах мера.

Про це Харків Times дізнався з інтерв’ю Кернеса виданню Страна.ua.

За словами Кернеса, він не виключає, що Світлична може стати кандидатом на посаду мера, але уточнив, що президент толерантно надійшов по відношенню до колишнього губернатора висловившись про неї в позитивному ключі і попросивши її “не губитися”.

“Коли проходили вибори в Раду і підбирали кандидатів, хотіли, щоб не було нікого з попередньої влади. А потім призначили Авакова, Оксану Маркарова (міністр фінансів України – Ред.), Ірину Єфремову, яка спочатку була обрана членом ЦВК від« Народного фронту » , а тепер від “Слуги народу”. і список тих, хто в нової влади є стару, можна продовжувати і продовжувати “, – додав міський голова.

Кернес додав, що він готовий до виборів, будуть вони восени або навесні.

“Я готовий. У будь-який час. Чого мені турбуватися, якщо я працюю? З точки зору дій системи влади і системи дій правоохоронних органів, зрозуміло, що можна дискредитувати будь-кого і при будь-якій роботі. Це називається маніпуляція і тиск. Така тактика була і при Порошенко. Я не знаю, що наобіцяв новий губернатор. Не можна жити одними виборами “, – сказав він.

Як повідомляв ХарківTimes, президент ще не вирішив, чи проводити позачергові місцеві вибори.