Губернатор Кучер про скорочення в РДА: деякі підрозділи об’єднають, деякі взагалі не потрібні

Новопризначений глава Харківської обласної адміністрації Олексій Кучер заявив, що в РДА проведуть скорочення і в одночас в ХОДА мають намір створити новий Департамент розвитку та сприяння бізнесу.

Про це повідомив кореспондент Харків Times з брифінгу губернатора Олексія Кучера, який глава області провів після  наради з бізнесменами Харківщини.

“Скорочення в РДА – це загально-державна повістка. Ми скорочуємо кількість працівників РДА. Це природньо тому, що у нас там створюються ОТГ”, – заявив Олексій Кучер.

За його словами, кількість підрозділів та працівників, яких скоротять, поки вирішується. Губернатор Кучер лише чітко наголосив, що кількість підрозділів зменшать.

“Лише одразу можу повідомити, що їх (підрозділів – ред.) буде менше. Те, що ми створюємо додатковий департамент, не означає, що їх буде більше. Взагалі, структурних підрозділів буде менше, деякі ми будемо об’єднувати, деякі взагалі будуть не потрібні”, – наголосив Олексій Кучер.

Як повідомляв Харків Times,губернатор Олексій Кучер вважає, що в області необхідно ввести посаду “свого роду бізнес-омбудсмена”, який буде служити своєрідним посередником, “координатором і комунікатором” між владою та бізнесом, і закликав присутніх висувати кандидатури на цю посаду.