У суботу в центрі Харкова на годину обмежать рух транспорту

Фото: city.kharkov.ua

Рух транспорту на пл. Конституції, вул. Сумській, на ділянці від пров. Мечникова до вул. Маяковського, вул. Маяковського, на ділянці від вул. Сумської до вул. Алчевських, буде заборонений з 12:30 до 13:30 23 листопада.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення прес-служби міськради.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з проведенням традиційного траурного Хресного ходу в рамках заходів із вшанування пам’яті жертв голодоморів і політичних репресій 1932-1933 років.

На цей період деякі автобуси змінять свої маршрути таким чином:

(при русі в бік вул. Ярослава Мудрого) №20е, 78е, 119е, 202е, 217е: пл. Конституції – пров. Мечникова – вул. Пушкінська – вул. Ярослава Мудрого – вул. Мироносицька – вул. Весніна – вул. Сумська і далі за маршрутом;

(при русі в бік пл. Свободи) №65е, 296е: вул. Сумська – вул. Маяковського – вул. Трінклера – пл. Свободи і далі за маршрутом.

Також з 12:45 до 13:15 23 листопада буде заборонений рух тролейбусів по вул. Сумській, на ділянці від пр. Незалежності до парку ім. Горького. У зв’язку з цим, тролейбус №2 ходитиме так:

– частина маршруту: пр. Перемоги – пр. Людвіга Свободи – вул. Ахсарова – пр. Науки – пр. Незалежності – ст. м. «Держпром»;

– частина маршруту: пр. Жуковського – вул. Академіка Проскури – Білгородське шосе – вул. Сумська – парк ім. Горького.