У Подворках згорів приватний будинок та гараж с двома автівками (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

21 листопада о 17:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка трапилась на території приватного домоволодіння, що на в`їзді Квітки Основ`яненко, 6 у селі Подворки Дергачівського району Харкова. Про велику пожежу надійшло відразу декілька дзвінків. Люди розповідали про велику заграву на даху приватного будинку.

Про це Харків Times, повідомили у прес-службі ДСНС області.

На місці події співробітники оперативного відділення місцевого 62-го Пожежно-рятувального посту ДСНС з’ясували, що горить покрівля житлового будинку будинку та прибудованого до нього гаражу. Площа пожежі складала біля 190 кв.м. Всередині гаражу стояли 2 легковика, котрі теж повністю горіли.

“Всього до ліквідації даної пожежі були залучені 4 пожежно-рятувальні відділення ДСНС та 2 відділення навчального підрозділу Національного університету цивільного захисту України. В ході розвідки пожежі людей всередині палаючих будівель не виявлено. Але встановлено, що в гаражі знаходились 4 газових балони з оксидом вуглецю. Від високої температури вони могти вибухнути. Тому рятувальники вжили всі необхідні заходи щодо їх охолодження та евакуації з осередку пожежі”, – йдеться в повідомленні.

Фото: kh.dsns.gov.ua

На гасіння вогню рятувальники подали п’ять  пожежних стволів і локалізували його о 19:00. Остаточна ліквідація цієї пожежі відбулась о 20:52.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Як повідомляв Харків Times, рятувальники загасили масштабну пожежу на навчально-виробничому підприємстві № 2 Українського товариства сліпих по провулку Ващенківському, 4.