У північному корпусі університету ім. Каразіна відновлюють опалення

Фото: segodnya.ua

У північному корпусі ХНУ ім. Каразіна сьогодні, 22 листопада, усунено поломку мiської тепломережi і розпочався запуск системи опалення.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення прес-служби університету.

На сайті закладу сьогодні появилося оголошення про відновлення освітнього процесу у північному корпусі.

«До уваги студентів і викладачів! Інформація щодо відновлення освітнього процесу у зв’язку з поданням теплоносія до навчального корпусу за адресою майдан Свободи, 6.

До уваги викладачів та студентів факультетiв, що розташованi за адресою майдан Свободи, 6, північний корпус університету! Сьогодні, 22 листопада, усунено поломку мiської тепломережi. Наразі інженерні служби Каразінського університету запускають систему опалення у навчальному корпусi за адресою майдан Свободи, 6», – йдеться у повідомленні.

Згідно з розпорядженням «Про органiзацiю освiтнього процесу» 25 листопада 2019 року північний корпус університету відновлює роботу в штатному режимі відповідно до затвердженого графіка освітнього процесу.

Як повідомляв Харків Times, 20 листопада у північному корпусі ХНУ ім. Каразіна вимкнули опалення, адміністрація вишу дозволила деканам факультетів, які розташовані у цьому корпусі, відмінити заняття.