“Зі своїм піаніно” і без “солоденького”: Як Зеленський з Тимошенко розбиралися в соцмережах

Президент Володимир Зеленський заявив, що лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко пропонувала своїх людей на певні посади в обмін на підтримку “Слуги народу” у Верховній Раді.

Про це повідомив кореспондент Харків Times.

Приводом до такого коментарю послужила заява лідера “Батьківщини” в ефірі одного з телеканалів, що при зустрічі з президентом вона пропонувала йому кандидатури.

“Ми готові, це я при зустрічі з президентом йому особисто сказала, що ми готові запропонувати кадри туди, де потрібно виконувати цей Новий курс і куди можна навести не фейковий інвестиції, а реальні”, – зазначила вона в ефірі “Свободи слова” на ICTV .

Тимошенко додала, що пропозиція стосувалася “в цілому дати кадри туди, де потрібно”.

Президент відреагував на слова Тимошенко опублікував пост в Facebook.

“Вчора подивився” Свободу слова “на ICTV. Там Юлія Володимирівна розповідала, що пропонувала нам нових людей на різні посади. Людей, які” принесуть інвестиції “… Так, Юлія Володимирівна дійсно пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на “солодкі” місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі “Слугою народу” у Верховній Раді “, – написав він.

За словами Зеленського, його партія відмовилася від пропозиції Тимошенко і додав недоречний, на думку користувачів соцмережі, абзац.

“Але подивіться, який гарний вигляд зараз у” опозиції “. Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають “солоденького “, – підсумував Зеленський.

На що Тимошенко відповіла Зеленському, що вона хотіла налагодити з нинішнім главою держави діалог про долю країни, однак він “вибрав інший тон”.

“Шкода … Тоді нагадаю вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм … Ну ви в курсі … Словом, чекаємо вас на корпоративах … Можна зі своїм піаніно “, – написала вона.