Поранений підчас вибухів на арсеналі у Балаклеї сапер помер у лікарні

Фото: ХарківTimes

Постраждалий підчас вибухів на арсеналі у Балаклеї 15 листопада сапер помер у Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення представника Інформаційного агентства Міністерства оборони в м. Харкові Виталія Саранцева.

“Із глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні помер третій військовослужбовець, постраждалий 15 листопада внаслідок надзвичайної події на технічній території Центральної артилерійської бази забезпечення у м. Балаклія”, – написав він.

43-річний водій, старший солдат, отримав термічні опіки, політравму та чисельні осколкові ураження. Військовослужбовця у тяжкому стані доставили до лікарні. Лікарі боролися за його життя до останнього, але врятувати військового не вдалося.

Померлий родом з Кіровоградщини.

Як повідомляв Харків Times , представник Інформаційного агентства Міністерства оборони в м. Харкові Дмитро Чалий 15 листопада повідомив, що на території технічної частини арсеналу в Балаклеї стався вибух, поранений сапер.

Пізніше Управління у зв’язках з громадськістю Збройних Сил України повідомило, що на території арсеналу о 14:28 сталося близько 20 вибухів.

Внаслідок вибухів двоє військових загинули, четверо – отримали поранення. Трьох із них доставили до Харкова: двох – до лікарні швидкої допомоги, одного – до військового шпиталю. Пізніше Генеральний штаб Збройних сил України повідомив вже про п’ятьох поранених через вибухи на арсеналі у Балаклеї.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, з’ясовують обставини вибухів на території військового складу в Балаклеї.