На території арсеналу у Балаклії сталося близько 20 вибухів – ЗСУ

Фото: dani-info.com

На території Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами (Балаклія) 15 листопада о 14:28 сталося близько 20 вибухів.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Управління зв’язків з громадськістю Збройних Сил України.

“На технічній території, де з метою утилізації залишків боєприпасів та їхніх елементів, які не можна транспортувати, з урахуванням всіх заходів безпеки, здійснювалось встановленим порядком планове знищення залишків боєприпасів та їхніх елементів у спеціально обладнаному для цього місці – котловані, пролунало близько 20 вибухів”, – йдеться у повідомленні.

Для забезпечення безпеки проведення утилізації було задіяно черговий пожежний підрозділ військової частини. На даний час на технічній території військової частини проводяться заходи щодо впорядкування місця проведення робіт з утилізації залишків боєприпасів та їхніх елементів.

“Місцевим мешканцям та об’єктам інфраструктури нічого не загрожує. Сховища боєприпасів у безпеці”, – наголошує військове відомство.

Як повідомляв Харків Times , представник Інформаційного агентства міністерства оборони в м.Харкові Дмитро Чалий повідомив, що на території технічної частини арсеналу в Балаклії стався вибух, поранений сапер.