Суд заарештував поліцейського, який стріляв у метро

Фото: UA:Харків

Московський суд Харкова сьогодні, 14 листопада, обрав запобіжний захід для 22-річного капрала поліції метрополітену Андрія Кобцева, який у ніч на 12 листопада відкрив стрілянину на станції метро “Наукова”. Він заарештований на 60 діб без права внесення застави.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення телеканалу UA: Харків.

Захисниця підозрюваного Людмила Дробчак заявила суду, що у її підзахисного є “порушення психіки”, він приймає заспокійливі препарати. Дробчак просила суд не позбавляти Кобцева свободи, оскільки це “може негативно вплинути на його психічне здоров’я”, а застосувати цілодобовий домашній арешт. Однак суд підтримав точку зору прокурора і взяв підозрюваного під варту.

Останнім часом з’ясувалося, що Андрій Кобцев має нагороду “За бездоганну службу”. Саме він увечері 19 серпня у вестибюлі станції метро “Ім. Масельського” затримав рецидивіста з ножем, який напав на двох жінок, і при цьому був поранений.

Як повідомляв Харків Times, слідчі теруправління Державного бюро розслідувань (ДБР), розташованого у Полтаві, спільно з прокуратурою Харківської області 12 листопада оголосили про підозру співробітнику поліції метрополітену, який стріляв уночі на станції метро “Наукова”.

Під час обшуку в капрала поліції метрополітену, який стріляв минулої ночі на станції метро “Наукова”, знайшли психотропні речовини.

У ніч на 12 листопада, 22-річний капрал поліції метрополітену відкрив стрілянину на станції метро “Наукова”.

Він був роззброєний бійцями підрозділу ТОР і стверджував, що не повірив у реальність інших співробітників поліції.