Поліцейські затримали двох грабіжників-невдах біля Центрального ринку

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські охорони вночі 11 листопада затримали 19- та 21-річного молодиків, які проникли до ювелірного магазину біля Центрального ринку, не помітивши, що приміщення обладнано сигналізацією.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

З магазину по вулиці Суздальські Ряди о 02:52 на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал “тривога”. Оператор, отримавши спрацювання, передала повідомлення про проникнення найближчому до місця події екіпажу поліції охорони.

Прибувши на місце, поліцейські побачили, що вікно магазину пошкоджене, а поруч з ним знаходиться хлопець у масці та рукавичках. Правоохоронці затримали 21-річного молодика, який при собі мав рюкзак зі стамескою та плоскогубцями. Інший зловмисник намагався втекти, але також був оперативно затриманий співробітниками карного розшуку.

У магазині, куди незаконно проникли чоловіки, на вітринах стояли лотки з ювелірними виробами, а неподалік пошкодженого вікна – торбина з грошима та прикрасами із дорогоцінних металів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу (замах на крадіжку). Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.