На Харківщині затримали автомобільних крадіїв (фото)

У Лозівському районі області поліція затримала двох молодих людей з райцентру Первомайський, підозрюваних у серії автомобільних крадіжок.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Згідно з повідомленням, заяви від місцевих жителів про факти крадіжок з автомобілів почали надходити до Первомайського відділу поліції від початку жовтня. Йшлося про крадіжки акумуляторів, сидінь “та іншого автомобільного обладнання”.

Наприкінці жовтня поліцейські затримали у сусідньому Лозівському районі двох молодиків 19 та 20 років під час крадіжки з автівки.

З’ясувалося, що обидва хлопці проживають у райцентрі Первомайський. У гаражі батька одного з них виявилися й вкрадені речі.

Практично до теперішнього часу співробітники поліції документували речові докази. В результаті вже доведено причетність затриманих до 11 крадіжок.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК (крадіжка), молоді люди попереджені про підозру, вирішується питання обрання їм запобіжного заходу.

Речі, знайдені під час обшуку, повернули потерпілим, а підозрюваних перевіряють на причетність до аналогічних злочинів в інших районах області.

Як повідомляв Харків Times, 29 жовтня, оперативники Управління карного розшуку Нацполіціі області затримали двох підозрюваних у скоєнні квартирної крадіжки безпосередньо після того, як вони обчистили квартиру на бульварі Івана Каркача в Індустріальному районі міста.