Через футбол 10 листопада перекриють вулиці біля стадіону “Металіст”

Фото: metalist.ua

Рух транспорту по провулку Власівському та вулицях Храмова, Державінській та Плеханівській на ділянці від вулиці Молочної до вулиці Польової буде заборонено 10 листопада з 13:00 до 19:30.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури, це пов’язано із проведенням на стадіоні “Металіст” футбольного матчу між командами футбольних клубів “Шахтар” (Донецьк) та “Динамо” (Київ).

На цей період зміняться маршрути ряду автобусів, вони курсуватимуть таким чином:

№68е та №232е – змінять кінцеву зупинку й замість станції метро “Метробудівників” здійснюватимуть висадку та посадку пасажирів біля станції метро “Проспект Гагаріна”;

№260: вул. Плеханівська – ст. метро “Завод ім. Малишева” (розворотне коло по вул. Нехаєнко біля залізничної станції “Балашівка”), і висадку й посадку пасажирів здійснюватиме на зупинці “Станція метро “Завод ім. Малишева”;

№244: пр. Гагаріна – пр. Героїв Сталінграду – вул. Морозова й далі за маршрутом;

№251: пр. Московський – вул. Морозова й далі за маршрутом.

Також 10 листопада з 15:00 до 17:00 та з 18:45 до 19:30 буде обмежено швидкість руху трамваїв по вулиці Плеханівській, на ділянці від вулиці Державінської до вулиці Молочної.

Як повідомляв Харків Times, 22 жовтня був заборонений рух по вулицях, прилеглих до стадіону “Металіст”, через проведення футбольного матчу третього туру групового етапу Ліги чемпіонів між командами футбольних клубів “Шахтар” (Донецьк) та “Динамо” (Загреб, Хорватія ).