Ворог обстріляв бійців 92 ОМБр з ПТУР: один військовий загинув, троє поранені

Російські найманці 7 листопада обстріляли вантажівку та групу бійців 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка (базується біля Чугуєва) з ПТУР. Внаслідок обстрілу один військовий загинув, троє поранені.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на офіційній сторінці бригади у Facebook.

“Сьогодні зведене інженерне відділення одного з механізованих батальйонів бригади виконувало завдання по забезпеченню лісом-кругляком свій підрозділ для інженерного обладнання позицій. І в момент, коли наші побратими біля ВОПу вивантажували деревину, ворог посеред білого дня прицільно здійснив два постріли з установки ПТУР. Одна ракета влучила точно у машину “Урал”, біля якої і працювали захисники. На превеликий жаль, на місці загинув старший солдат Герман Бродніков. Йому було всього 23 роки. До лав 92 ОМБр хлопець прийшов 2016 року. Він був відданим та славним сином своєї батьківщини, а ще вірним другом та побратимом”, – йдеться у повідомленні.

Ще троє армійців зазнали численних поранень різного ступеня тяжкості, один із бійців у важкому стані.

“Повірити у таке складно, якщо не знати російського окупанта-ката. Адже жодні Мінські домовленості для ворога не діють. Постійно порушуючи режим тиші, російські терористи розстрілюють наших побратимів”, – зазначають у бригаді.

Редакція ХарківTimes приєднується до слів скорботи та співчуття батькам загиблого Героя та бажає одужання пораненим.