Новий губернатор уже вступив у перепалку зі старим мером

Фото: кадр из фильма "Корона Российской Империи"

Свіжопризначений голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер відповів на пропозицію мера Харкова Геннадія Кернеса “встати перед дзеркалом і зняти з голови корну”.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення Кучера на його сторінці у Facebook.

“Наскільки мені відомо, корону, як символ влади, у Харківській області носило всього пару чоловік. Одну вже зняли…”, – написав новий губернатор.

Залишається лише гадати, кого Кучер мав на увазі під “однією”, яку зняли. Навряд чи це натяк на його попередницю Юлію Світличну, якій президент Володимир Зеленський на представленні губернатора пропонував “нікуди не діватися” та запевняв, що вона “у нашому ореолі, скажімо так”.

Як повідомляв Харків Times, мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що його та депутатів місцевих рад не запросили на представлення нового голови облдержадміністрації. Новопризначеному губернатору області Олексію Кучеру він рекомендував “встати перед дзеркалом, зняти з голови корону володаря не існуючої “окремої держави” та подумати про те, що корисного він може зробити на посаді голови облдержадміністрації для регіону”.