Вулиця Дерев’янка залишиться перекритою ще на три дні

Фото: ХарківTimes

Рух транспорту по вул. Дерев’янко, на ділянці від пр. Науки до вул. Космонавтів, обмежений з 8:00 до 17:00 6, 7 та 8 листопада.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури міськради, це, як і раніше, пов’язано з ремонтом асфальтобетонного покриття на вулиці.

На цей період рух транспорту буде здійснюватися по вільній від виконання робіт смузі руху.

Також з 9:30 до 17:00 6 листопада буде заборонений рух тролейбусів по вул. Дерев’янко, на ділянці від пр. Науки до вул. Космонавтів при русі у бік вул. Космонавтів. Тролейбуси курсуватимуть наступним чином:

– тролейбус №18: Лікарня швидкої допомоги – вул. Балакірєва – вул. Дерев’янко – вул. Космонавтів – вул. 23 Серпня – вул. Клочківська;

– тролейбус №40: пр. Перемоги – пр. Людвіга Свободи – вул. Ахсарова – пр. Науки – пр. Незалежності – вул. Сумська – Парк ім. Горького;

у зворотному напрямку: парк ім. Горького – вул. Сумська – вул. Дерев’янко – вул. Ахсарова – пр. Людвіга Свободи – пр. Перемоги.

З 9:30 до 17:00 7 й 8 листопада буде заборонений рух тролейбусів по вул. Дерев’янко, на ділянці від пр. Науки до вул. Космонавтів при русі у бік пр. Науки. Рух тролейбусів буде організовано так:

– тролейбус №18: Лікарня швидкої допомоги – вул. Балакірєва – вул. Дерев’янко – вул. Космонавтів – вул. 23 Серпня – вул. Клочківська;

– тролейбус №40: парк ім. Горького – вул. Сумська – вул. Дерев’янко – вул. Космонавтів – вул. 23 Серпня – вул. Клочківська.

Як повідомляв Харків Times, міськрада попереджала, що рух транспорту по вул. Дерев’янко, на ділянці від пр. Науки до вул. Космонавтів, буде обмежений з 8:00 до 17:00 4, 5 та 6 листопада.