Світлична рапортує, дякує та освідчується у коханні

Фото: Юлія Світлична / Facеbook

Відставлена від сьогоднішнього дня колишня голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична звернулася до харків’ян із “прощальним словом”.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення Світличної на її сторінці у Facebook.

“Це були складних, але неймовірно важливих три роки”, – написала екс-губернатор.

У перших реченнях свого тексту вона визначила, що “була заряджена на допомогу людям” і що “турбота про людей – це не гасла”.

Світлична відзвітувала про те, що вважає своїми досягненнями. Це, на її думку, і Обласна філармонія, і “найсучасніша школа в Пісочині”, і будівництво метро і “найсучаснішого комплексу поводження з відходами”, і “найбільший в Україні регіональний центр адміністративних та соціальних послуг”, і багато, багато іншого.

Особливою своєю заслугою колишня губернатор вважає “відновлення магістральних доріг до Донецької, Дніпропетровської, Луганської та Сумської областей”, “комплексне відновлення по всій області лікарень, шкіл, дитячих садків, закладів культури та спортивних об’єктів”, а також “повернення до Харкова великого спорту і значних світових спортивних подій”.

За словами Юлії Олександрівни, за час її губернаторства “Харківщина стала новим центром міжнародної співпраці”, а особлива довіра з боку міжнародного співтовариства підтверджувалася “публічною підтримкою наших дій послами країн G7”.

“А ще – ми виконували обіцянки”, – підкреслює Світлична.

Екс-губернатор висловила подяку “кожному харків’янину” – за “щоденну співпрацю”, громадськості – “за патріотичність і наполегливість”, ветеранам бойових дій – “за мужність”, волонтерам – “за щире серце”, а платникам податків – “за можливість будувати і розвивати регіон.

Не забула вона своєю вдячністю й депутатів обласної ради, подякувавши їм за “безліч спільних проектів”, а міжнародним партнерам – “за підтримку”.

Правоохоронцям Світлична дякувала “за допомогу в забезпеченні чесних та прозорих виборів”, вченим – “за сучасні дослідження”, а спортсменам – “за яскраві перемоги”.

Насамкінець Юлія Олександрівна зізналася харків’янам і Харківщині в любові та запевнила всіх у тому, що має намір “і надалі працювати разом”.

“Жодна посада або статус не важливі. Важливі справи! Люблю Вас! Я з Вами! Харківщина найкраща !” – завершила екс-губернатор свій прощальний текст.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 6 листопада, під час візиту до Харківської області Президент України Володимир Зеленський представив адміністративно-господарському активу області нового голову Харківської обласної державної адміністрації. Ним став народний депутат від партії “Слуга народу”, переможець позачергових парламентських виборів по мажоритарному округу №179 Олексій Кучер.