Стали відомі подробиці нічної стрілянини у Великобурлуцькому районі

Фото: hk.npu.gov.ua

Потерпілим під час стрілянини пізно ввечері вчора, 5 листопада, біля селища Підсереднє Велікобкурлукского району області виявився директор приватного підприємства, яке “займається вирубкою та заготівлею деревини”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Підприємець пов’язує напад зі своєю фаховою діяльністю.

Виїхавши на місце події, група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники кримінального розшуку Великобурлуцького райвідділення поліції вилучили автомобіль та “фрагменти арматури, деформовані металеві і полімерні об’єкти циліндричної й овальної форми різних розмірів”. Все це відправлено на експертизу.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події та вживають заходів щодо розшуку осіб, причетних до нападу.

Як повідомляв Харків Times, 5 листопада близько 21:30 на ґрунтовій дорозі біля селища Підсереднє Великобурлуцького району області невідомі з автівки обстріляли машину місцевого мешканця.

Колишній заступник глави Нацполіціі, а нині ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін заявив про те, що “паралельно зі зміною політичного керівництва проходять відповідні зміни і в злочинному світі”. Він попередив про триваючу затяжну “війну за перерозподіл сфер злочинного контролю” у Харківській області та припустив, що у цій війні гинутимуть  і “випадкові громадяни”.