Рецидивіст поранив і пограбував довірливого харків’янина

Фото: hk.npu.gov.ua

Вчора, 4 листопада, 52-річний рецидивіст поранив і пограбував 49-річного харків’янина, з яким перед цим випивав.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

У Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги був доставлений чоловік із різаними ранами шиї та щоки. Потерпілий розповів, що на нього напав невідомий та заволодів мобільним телефоном і грошима.

Поліцейські з’ясували, що у кафе він “вживав спиртні напої з малознайомим чоловіком”. Вже по виходу з кафе, на вулиці, між випадковими товаришами по чарці стався конфлікт, внаслідок якого “зловмисник наніс чоловіку пошкодження, заволодів його майном і зник”.

Співробітники поліції встановили особу підозрюваного та розшукали його. Це виявився раніше судимий безробітний. В підозрюваного вилучили бритву, якою він поранив потерпілого, та гроші.

У Слобідському відділі поліції міста відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 КК (розбій). Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, 11 жовтня Харківська місцева прокуратура №5 повідомила громадянину Грузії про підозру у вчиненні розбою при обтяжуючих обставинах. Суд заарештував підозрюваного.