На Харківщині затримали підозрюваного в розбещенні малолітньої племінниці

Фото: zakarpatpost.net

Вчора, 4 листопада, у селищі Безлюдівка Харківського району області поліція затримала 37-річного чоловіка за підозрою в “розпусних діях” по відношенню до семирічної племінниці.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

У поліцію звернулася 28-річна мати дівчинки й сестра затриманого, у будинку якої останні кілька тижнів жив підозрюваний. Встановлено, що чоловік рік тому звільнився з місць позбавлення волі.

“Під час досудового розслідування слідчі встановили, що ввечері жінка вклала дівчинку та трирічного сина спати та ненадовго пішла з дому. Коли заявниця повернулася, то побачила, що її брат лежить у дітей в ліжку напівоголеним та торкається до дівчинки. Жінка відразу викликала поліцію”, – йдеться в повідомленні.

У поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 КК (розбещення неповнолітніх). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. Чоловік затриманий та попереджений про підозру. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Харків Times, у середині вересня Куп’янський міськрайонний суд області обрав запобіжний захід для 31-річного підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної дівчинки у Куп’янському районі області. Чоловік вже має одну судимість й на момент скоєння злочину – 15 вересня – був на випробувальному терміні, який мав сплинути до кінця року.