Біля метро “Студентська” невідомі стріляли в чоловіка та поранили його (доповнено, відео, фото)

Біля спортивного клубу на вулиці Валентинівська (поруч зі станцією метро “Студентська”) відбувся конфлікт з подальшою стріляниною. З кульовим пораненням госпіталізовано до лікарні 30-річного чоловіка, також був пошкоджений автомобіль Mitsubishi.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Близько 19:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що з вулиці Валентинівська до лікарні був доставлений чоловік з пораненнями живота, передпліччя та ноги.

За адресою виїхали працівники слідчого управління, Управління карного розшуку на чолі з керівництвом обласного главку харківської поліції, слідчо-оперативна група Московського відділу поліції та криміналістична лабораторія.

З місця події працівники поліції вилучили гільзи та кулі, які будуть направлені на експертне дослідження. До Московського відділу поліції доставлені 14 осіб для з’ясування усіх обставин події.

Потерпілому надається медична допомога. Стан його здоров’я задовільний.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу (замах на умисне вбивство).

Свідки повідомляють у соцмережах, що стрілянину начебто вчинили араби. Поліція наразі цю інформацію не коментує.

Як повідомляв Харків Times, внаслідок стрілянини біля супермаркету “Восторг” на вулиці Клочківській вдень 25 жовтня один чоловік загинув, ще один був поранений.

Стрілець – уродженець Горлівки Олексій Титов, пізніше він підірвав себе гранатою біля залізничного вокзалу. На дачі Титова у Руській Лозовій співробітники поліції виявили чималий арсенал зброї.

Колишній заступник очільника Нацполіціі, а нині ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін заявив про триваючу затяжну “війну за перерозподіл сфер злочинного контролю” у Харківській області та попередив, що у цій війні гинутимуть “випадкові громадяни”.