Війна в Україні: 14 обстрілів, поранено військовослужбовця

3 листопада збройні формування Російської Федерації та її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” російські окупаційні війська здійснили чотири обстріли: біля Пісків і Пищевика – з РПГ та великокаліберних кулеметів; неподалік Водяного, що на Приазов’ї – з гранатометів різних систем; біля Павлополя – зі стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” зафіксовано 10 ворожих обстрілів: неподалік Новолуганського – зі стрілецької зброї та станкових протитанкових і автоматичних гранатометів; поблизу Хутора Вільного – з підствольних гранатометів і стрілецької зброї; у районі Золотого (поза межами ділянки розведення) – з великокаліберних кулеметів; тричі біля Луганського – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поблизу Зайцевого – з СПГ, стрілецької зброї та автоматичних гранатометів; неподалік Південного – з великокаліберних кулеметів та ручних і станкових протитанкових гранатометів; біля Новозванівки – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів.

“Вчора, 3 листопада, поранень внаслідок обстрілів зазнав один військовослужбовець Об’єднаних сил”, – йдеться у повідомленні.

З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці з гранатометів, великокаліберних кулеметів та мінометів калібру 82 мм обстріляли наші позиції неподалік Новолуганського. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.