У Первомайському знайшли повішену дівчину неподалік від спаленої автівки

Фото: соцсети

У Первомайському вранці 2 листопада знайшли повішену дівчину неподалік від спаленої автівки.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення видання “Первомайщина Слобожанская”.

“Вранці 2 листопада в місті Первомайському виявлений труп дівчини, що висить на турніку дитячого майданчика. Трагедія сталася близько 6:00-6:30 ранку в 1/2-му мікрорайоні на подвір’ї за будинком №48”, – сказано в повідомленні.

За інформацією видання, дівчині 31 рік. Як пишуть в соцмережах очевидці, загибла була впізнана родичами. Повідомляється, що на ній був рюкзак, поруч – пакет з речами. За іншою інформацією речі дівчини, в тому числі телефон, були викладені на землі перед тілом. Деякі з очевидців також стверджують, що біля тіла стояла каністра.

У цю ж ніч і в цьому ж мікрорайоні згорів автомобіль BMW.

Прес-служба Головного управління Нацполіції у Харківській області повідомила, що інформація про загоряння автівки надійшла до Первомайського відділу поліції 2 листопада близько 1:00.

За вказаною у повідомленні адресою виїжджали працівники районної поліції та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Поліцейські оглянули місце події та опитали мешканців. Встановлено, що автомобіль BMW належить 21-річному мешканцю міста Первомайський та знаходився на стоянці біля житлового будинку потерпілого. В результаті пожежі передня частина транспортного засобу була повністю знищена вогнем.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років. Наразі встановлюється сума завданих збитків та причина загоряння автівки.