Невідомі обікрали редакцію газети у Богодухові

Фото: Тетяна Чернишова / Facеbook

Невідомі обікрали в ніч з 30 на 31 жовтня редакцію газети “Маяк” у Богодухові.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення головного редактора газети Тетяни Чернишової у Facebook.

“В ніч на четвер невідомі через вікно пробралися в редакцію і викрали цінні речі. Для мене найцінніший – мій робочий ноутбук, моє знаряддя праці, і , те, що лишилось на ньому, – документи в електронному вигляді, запити, листи, матеріали, заготовки для майбутніх публікацій і книги про освітян, фото за 5 останніх років… Фотоапарат…Як тепер бути без нього? Він був нашим другом років десять, ні разу не підвів…Гроші за передплату (мали в п’ятницю на пошті передплатити “Маяк” нашим читачам)… Навіть вазу з квітами, що стояла на підлозі від дня святкування 80-річчя газети у моєму кабінеті ,- і ту поцупили! Куртку, шарф, інші речі…Навіть шампанським і вином з холодильника, що стояло зі свят і до свят, – теж не погидували”, – написала Чернишова.

Прес-служба Головного управління Національної поліції в області повідомила, що інформація про подію на вулиці Охтирській у місті Богодухові надійшла до районної поліцїі 31 жовтня о 7:16. На місце виїжджала слідчо-оперативна група Богодухівського відділу поліції.

“Поліцейські встановили, що невідомі шляхом віджиму вікна проникли до приміщення редакції та викрали 6 тисяч гривень, ноутбук та фотоапарат”, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчі Богодухівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.