Невідомий мікроавтобус збив у Харкові дитину на пішохідному переході

Иллюстративное фото

Вчора, 31 жовтня, близько 10:00 невідомий “мікроавтобус білого кольору” збив на Нетеченській набережній 11-річну дитину, яка переходла дорогу по пішохідному переходу на зелений сигнал світлофора, та залишив місце ДТП.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Згідно із повідомленням, хлопчик “отримав травму ноги”.

“Зі слів очевидців, наїзд на хлопчика здійснив мікроавтобус білого кольору. Водій транспортного засобу зупинився, але побачивши, що дитина не отримала значних ушкоджень, поїхав з місця події”, – розповіли в поліції.

Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку Основ’янського відділу поліції. Матеріали відправлені до Управління патрульної поліції “для встановлення всіх обставин та прийняття рішення”.

У той же час мати хлопчика Віра Соколовська, яка написала про цю подію у Facebook, стверджує, що наїзд на її 11-річного сина здійснив “інкасаторський автомобіль”.

“Автомобіль зник з місця, не надавши допомоги потерпілому”, – стверджує Соколовська.

Вона повідомляє, що за словами дитини, це була автівка Volkswagen, “мультівен білого кольору” з номером або 3128 ЕНАХ, або 3128 АХЕН. Жінка просить відгукнутися очевидців події. За її словами, ДТП сталося о 9:40.

Як повідомляв Харків Times, 16 жовтня на вулиці Гвардійців Широнінців автомобіль Volkswagen Passat на пішохідному переході збив жінку з двома дітьми. Всі троє потрапили до лікарні.