У будинку колишнього міліціянта знайшли зброю, боєприпаси та наркотиків на мільйон

Вчора, 30 жовтня, детективи Слідчого управління ГУ Нацполіціі області спільно із співробітниками обласного Управління Служби безпеки України під процесуальним керівництвом обласної прокуратури провели обшук у будинку колишнього співробітника органів внутрішніх справ у райцентрі Барвінкове. Чоловіка підозрюють у “зберіганні наркотичних речовин в особливо великих розмірах з метою їх подальшого збуту на території області та сусідніх регіонів”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“За місцем мешкання колишнього працівника органів внутрішніх справ вилучено понад 40 кілограмів коноплі, а також зброю і боєприпаси”, – повідомляють у поліції.

За оцінками фахівців, вартість вилученого зілля становить понад мільйон гривень.

Вилучену зброю та боєприпаси колишній міліціянт “зберігав за місцем свого проживання без передбаченого законом дозволу”.

Наразі підозрюваний затриманий, вирішується питання обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

“Тривають слідчі розшукові дії, спрямовані на встановлення джерел придбання та подальшого збуту підозрюваним наркотичних засобів та усіх причетних до незаконного обігу осіб”, – йдеться у повідомленні поліції.

Як уточнили Харків Times у відділі комунікації Нацполіціі області, підозрюваний не працював у органах поліції, він був співробітником дореформеної міліції.

Як повідомляв Харків Times, 24 жовтня, співробітники Управління протидії наркозлочинності спільно зі співробітниками Шевченківського райвідділу поліції із залученням бійців Управління “КОРД” під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури №1 затримали групу мешканців Харкова та області, підозрюваних у створенні й функціонуванні інернет-магазину, який торгував наркотичними засобами шляхом “закладок”.