Прокуратура підозрює директора ТОВ з Первомайського у розкраданні бюджету (доповнено)

Прокуратура Харківської області попередила директора одного з ТОВ про підозру в тому, що він восени 2018 року заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах при ремонті доріг у райцентрі Первомайський.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення прес-служби прокуратури області.

“Встановлено, що службові особи товариства з обмеженою відповідальністю при проведенні у жовтні-листопаді 2018 року ремонтних робіт по деяким з центральних вулиць у м. Первомайський, завищили витрати на улаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Внаслідок чого державі завдано збитків на суму понад 630 тис. гривень”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Наразі директор цього ТОВ попереджений про підозру за ч. 4 ст. 191 КК (замах на заволодіння бюджетними коштами, вчинений у великих розмірах). Кримінальне провадження розслідує Слідче управління ГУ Нацполіціі області при оперативному супроводі Управління СБУ в Харківській області та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, правоохоронці провели у рамках кримінального провадження ряд обшуків, вилучивши документи й предмети, що мають доказове значення.

Як повідомляв Харків Times, прокуратура Харківської області 26 жовтня повідомила про підозру колишньому заступнику голови Харківської обласної державної адміністрації Євгену Шахненко, який, перебуваючи на посаді директора одного з департаментів обладміністрації, скоїв службовий злочин.