Ще одного екс-чиновника ОДА попередили про підозру в розкраданні 7,6 млн. гривень

Фото: objectiv.tv

Прокуратура Харківської області попередила ще одного колишнього чиновника Харківської обласної державної адміністрації, який обіймав у 2014-2015 роках посаду начальника одного з управлінь, про підозру у службовій недбалості під час реконструкції очисних споруд Малоданилівської селищної ради Дергачівського району області (ч. 2 ст. 367 КК).

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Цього екс-чиновника підозрюють у нанесенні збитків на 7,6 млн. гривень. А у справі про розкрадання бюджетних коштів при реконструкції очисних споруд у Малій Данилівці з’являється новий фігурант. Загальна ж сума збитків сягає 18 мільйонів.

Обвинувальний акт щодо чотирьох посадових осіб підприємства-підрядника вже направлено до суду. Їм пред’явлено звинувачення у розкраданні державних коштів у складі організованої злочинної групи в особливо великих розмірах. До останнього часу в справі не фігурували посадові особи органів влади, без яких провернути цю схему було неможливо.

Наразі слідство встановлює інших посчаловців Харківської ОДА, причетних до розкрадання бюджетних коштів.

Як повідомляв Харків Times, прокуратура Харківської області повідомила про підозру колишньому заступнику голови Харківської обласної державної адміністрації (2015-2019 рр.) Євгену Шахненко, який, перебуваючи на посаді директора одного з департаментів адміністрації, скоїв службовий злочин.