На Ярославській згорів Volksvagen Transporter

У ніч на вчора, 27 жовтня, біля одного з будинків по вул. Ярославській у Холодногірському районі міста загорівся мікроавтобус Volksvagen Transporter.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“В результаті пожежі транспортний засіб повністю згорів. Постраждалих осіб немає”, – йдеться у повідомленні відділу комунікації.

На місце події, окрім співробітників ДСНС, виїжджали також слідчо-оперативна група та керівництво райвідділу.

Інформація зафіксована “у журналі єдиного обліку Холодногірського відділу поліції”. Фахівці встановлюють причини займання.

Сьогодні Олексій Кучер, кандидатуру якого на посаду голови Харківської облдержадміністрації минулого тижня з другої спроби погодив Кабмін, написав у своєму Facebook, що автомобіль згорів “біля його під’їзду” і він “не належить мешканцям будинку”.

Фото: Олексій Кучер/Facebook

“З одного боку, з огляду на кримінальні війни в Харкові – дурниця. І може випадковість. А з іншого, може хтось щось хоче мені сказати? Тоді відповідаю, я рішення прийняв і воно не зміниться”, – написав кандидат у губернатори.

Фото: Олексій Кучер/Facebook

Як повідомляв Харків Times, вночі 19 та 20 червня у Харкові горіли чотири автомобілі. Події відбулися у Шевченківському, Московському та Київському районах.

Кабінет міністрів 20 жовтня, погодив призначення кандидатури народного депутата від партії “Слуга народу”, переможця позачергових парламентських виборів по мажоритарному округу №179 Олексія Кучера на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації.