Луганський рецидивіст вбив пенсіонера у Нововодолазькому районі області

Поліція затримала у Нововодолазькому районі області 60-річного луганчанина, підозрюваного у вбивстві 73-річного жителя села Новопросянське.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Згідно із повідомленням, про страшну знахідку – тіло мертвого сусіда – до поліції повідомив мешканець села Новопросянське.

Співробітники слідчо-оперативної групи та сектору реагування патрульної поліції виявили на місці події тіло 73-річного власника будинку із “рубленими ранами голови”.

Співробітники Нововодолазького райвідділу швидко встановили й затримали підозрюваного у цьому злочині. Ним виявився 60-річний мешканець Луганської області, “раніше судимий за аналогічні злочини”.

Як виявилося, підозрюваний протягом року жив у будинку загиблого, допомагаючи йому по господарству. Увечері 23 жовтня чоловіки разом випивали й між ними виникла сварка.

“В ході конфлікту правопорушник сокирою наніс удар по голові господарю будинку, що і призвело до смертельних наслідків”, – повідомляють у відділі комунікації.

Слідчі Нововодолазького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує від семи до 15 років позбавлення волі.

Наразі затриманий вже попереджений про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, розслідування триває.

Як повідомляв Харків Times, чоловік, який стріляв біля супермаркету “Восторг” на вулиці Клочківській і був поранений, а згодом підірвав себе гранатою, виявився мешканцем Донецької області, уродженцем Горлівки.