За останні роки в області збудовано 500 спортмайданчиків та п’ять фізкультурно-оздоровчих комплексів – Світлична

Фото: kharkivoda.gov.ua

На Харківщині за останні роки збудовано 500 спортмайданчиків та п’ять фізкультурно-оздоровчих комплексів, ще два ФОКи та сім майданчиків будуються просто зараз. Такі дані навела голова ХОДА Юлія Світлична.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі обладміністрації.

“Пам’ятаєте, ми казали, що не залишимо вам жодної відмовки від занять спортом? Ми виконуємо. А ви? Спорт – це здоров’я нації. Це важливо!”, – сказала керівниця області.

Вона відзначила, що, окрім ФОКів та спортмайданчиків, за останні роки в області відремонтували будівлі спортивної школи “ХТЗ”, відновили три стадіони та басейн у Лозовій, які не бачили ремонту по 50 років.

“Ще сім мультифункціональних спортивних майданчиків, де можна на вибір комбінувати не менше ніж п’ять ігрових видів спорту, будуть збудовані. Організаційні питання вирішені, державна субвенція та обласна рада забезпечать фінансування. Тож Дергачівський, Первомайський, Ізюмський, Золочівський та Нововодолазький райони, а також міста Чугуїв та Мерефа найближчим часом отримають ще більш якісні умови для спорту. Чекаємо перемог!”, – наголосила Світлична.