На вихідних у парку ім. Горького відбудеться “Жахливий Геллоуїн”

Свято “Жахливий Геллоуїн” відбудеться 26-27 жовтня у Центральному парку культури та відпочинку імені Горького. Суботня програма розрахована, перш за все, на дітей, а у неділю відбудеться фестиваль “ZombieFest 2019” для дорослих.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

У суботу діти та їхні батьки зможуть взяти участь у святі “Día de los Muertos” за мотивами мексиканського Дня мертвих. Діти у карнавальних костюмах матимуть змогу приєднатися до акції “Життя або частування” та отримати свої цукерки за вдало знайдені об’єкти, прикрашені вирізаними гарбузами. Чекає на гостей Парку й інтерактивна гра “Полювання на зомбі”, і конкурс вирізаних гарбузів, три кращих з яких отримають призи. Заплановані також “командні змагання “Мертві проти живих”, розіграш “Вдалий квиток”, конкурс на кращий сімейний костюм і багато іншого.

“Завершать свято монстро-танці, дискотека та виступ гурту “HeartBeat Brass Band”, – обіцяють у міськраді.

В неділю, 27 жовтня, пройде фестиваль “ЗомбіFest” для молоді та дорослих. Після тематичної дитячої програми “Замок графа Дракули” відбудуться “страшні” конкурси. Божевільний професор Траут презентує яскраве шоу до Геллоуїну. Заплановано турнір “Зомбі проти людей”, ще один конкурс вирізаних гарбузів і вечірню масову ходу зомбі по центральній алеї до колеса огляду.

Учасникам ходи у карнавальних костюмах потрібно зібратися біля головного входу до 18:00. Правила ходи – не чіпати й не лякати тих, хто цього не хоче, не смітити й не псувати майно парку, ніяких наркотиків чи алкоголю.

Після ходи вечірня програма свята продовжиться.

З повною програмою дводенного свята можна ознайомитися тут.

Як повідомляв Харків Times, 14 липня у Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького відбулося свято “Екватор літа”. Весь день у парку проходили різні водні конкурси, розіграші, пінна вечірка.