Син вбив матір після кількох днів спільного пияцтва (фото, відео)

У райцентрі Ізюм 32-річний чоловік зізнався у тому, що забив до смерті власну матір після кількох днів спільного розпиття спиртних напоїв з приводу його дня народження.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Тіло 62-річної жінки “з множинними тілесними ушкодженнями” знаходилося у квартирі багатоповерхового будинку, там же виявився й син убитої.

Як розповідає т.в.о. начальника Ізюмського відділу поліції В’ячеслав Шейнін, чоловік “неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння тяжких злочинів”, він кілька разів відбував покарання за зберігання наркотиків, грабежі та крадіжки.

Під час допиту чоловік зізнався, що кілька днів поспіль разом із матір’ю розпивав спиртні напої, святкуючи власний день народження. А потім між ними виникла сварка, під час якої син і завдав матері “численні тілесні ушкодження” – експерти нарахували на тілі загиблої десятки переломів ребер, кісток голови та обличчя.

“Через деякий час злочинець побачив, що жінка не подає ознак життя. Щоб зняти з себе підозри, чоловік зателефонував у поліцію і повідомив, що його мати померла від хвороби”, – розповіли у поліції.

За словами старшого дільничного офіцера Ізюмського відділу поліції Антона Версальського, підозрюваний “постійно виявляв агресію по відношенню до своїх близьких”.

“Поліцейські складали адміністративні протоколи за вчинення ним насильства у родині, а також хуліганські дії, проводили профілактичні бесіди, проте зловмисник продовжував зловживати спиртними напоями та вести асоціальний спосіб життя”, – каже Версальський.

На даний час підозрюваний затриманий. В Ізюмському райвідділі поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб з правом внесення застави у сумі 165 тис. гривень.

Як повідомляв Харків Times, наприкінці вересня за підозрою у вбивстві жінки, чиє тіло було знайдено у травні на покинутій будові біля Палацу спорту, затримана дочка загиблої.