Війна в Україні: 12 обстрілів, втрат немає

20 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 12 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив дев’ять обстрілів: поблизу Богданівки з напрямку Петрівського – зі стрілецької зброї; біля Водяного на Приазов’ї – з ручних протитанкових гранатометів; неподалік Павлополя, Пищевика і Невельського – з великокаліберних кулеметів; біля Пісків – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Авдіївки – з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу Новомихайлівки – зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів; біля Славного – зі стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно, та автоматичних гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив три обстріли: поблизу Кримського – з озброєння БМП-1, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Золотого-4 – з автоматичних станкових гранатометів; біля Оріхового – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, зокрема і великокаліберних кулеметів.

“За минулу добу, внаслідок обстрілів, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає”, – йдеться у повідомленні.

З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці три рази порушили режим припинення вогню.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід ” противник здійснив обстріли: біля Водяного на Приазов’ї – з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Пищевика – з великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” ворог обстріляв наші позиції з великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів неподалік Попасної.

Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.