Київську область може очолити соратник Фельдмана – ЗМІ

Фото: URE Club

Новим керівником Київської області може стати Олексій Чернишов, який є давнім соратником народного депутата з “Опозиційною платформи – За життя” Олександра Фельдмана.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Depo.ua, яке посилається на власні джерела.

Інформація з’явилася після сьогоднішньої заяви голови Київської обладміністрації Михайла Бно-Айріяна про відставку, якого президент України Володимир Зеленський призначив в липні 2019 року. На додаток до заяви Бно-Айріян привів цитату з твору Андрія Чумака “Сад Гетсиманський”: “Краще померти раз, померти гордо, з несломленной душею, ніж повзати на колінах і вмерти двічі – морально і фізично. Але в першому варіанті ще є шанс взагалі не вмерти “.

Довідка. У 2004 Чернишов прийшов в концерн Олександра Фельдмана АВЕК на позицію віце-президента з розвитку, з листопада 2005-го – став президентом Концерну. З 2008 по 2013 – Голова наглядової ради Концерну та групи «АВЕК». Чернишов формує портфель з нових проектів комерційної нерухомості загальною площею 350 000 кв.м. У 2017 році Чернишов викупив частку в концерні, ставши керуючим партнером і акціонером АВЕКа.

ПАТ «Концерн АВЕК і Ко» (Концерн АВЕК) – це провідна компанія, яка займається управлінням і розвитком активів в Харкові. У портфелі Концерну зосереджені проекти в сфері комерційної нерухомості, медіа-бізнесу і ряд соціальних ініціатив.