Харківські поліцейські зловили на гарячому закладників (фото)

Значну кількість наркотичної речовини виявили у громадян вдень 18 жовтня харківські поліцейські.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення патрульної поліції.

Патрульні отримали виклик на вулицю Курилівську. Заявниця повідомила, що двоє чоловіків на автомобілі Renault підозріло себе поводять – щось ховають у кущах.

Прибувши за вказаною адресою, полісмeни побачили автомобіль Renault Trafic, в якому знаходились двоє чоловіків. Побачивши правоохоронців, вони почали помітно нервувати.

В результаті перевірки патрульні виявили у одного з громадян 11 згортків з речовиною, схожою на наркотичну. Окрім цього, поліцейські виявили в автомобілі , на якому пересувалися чоловіки, ще 37 загорнутих в ізоляційну лету згортків з невідомою речовиною, два пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору та чотири пакетики з кристалізованою речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

Також в автомобілі було виявлено полімерний зіп-пакет, в якому знаходились листки папіру, зовні схожі на наркотичні “марки”. Всього в ньому було 15 таких “марок”.

Окрім цього, чоловіки повідомили правоохоронцям, що встигли розкласти ще три схованки.

Для проведення відповідних слідчих дій та вилучення виявлених речовин на експертизу на місце було викликано слідчо-оперативну групу.