У Лозівському районі перекинулося авто з підлітком за кермом (фото)

Вчора, 17 жовтня, близько 15:30 у селищі Краснопавлівка Лозівського району області рятувальники визволяли з перевернутої автівки ВАЗ-2107 44-річного чоловіка та 14-річного підлітка.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Фото: kh.dsns.gov.ua

“За викликом прибули рятувальники 35-го Державного пожежно-рятувального поста. На місці події стало відомо, що водій не впорався з керуванням, вилетів у кювет і врізався у стовп лінії електропередач”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіціі області, водієм автівки, що перекинулася, виявився 14-річний підліток, якому “дав покерувати” його 44-річний знайомий, який був на підпитку.

“14-річний хлопець не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу”, – розповіли у поліції.

Обидва постраждалих доставлені до Лозівської районної лікарні. Медики оцінюють їх стан як задовільний.

У поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Правоохоронці з’ясовують деталі події.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 17 жовтня, о 15:22 у Зачепилівському районі області вантажівка MAN зіткнувся із припаркованим на узбіччі легковиком ВАЗ. Внаслідок аварії водій легковика загинув, ще четверо людей, серед яких восьмимісячна дитина, постраждали.