Проект реконструкції проблемного перехрестя на Московському проспекті “практично готовий” – міськрада

Фото: city.kharkov.ua

У Харківській міській раді заявили, що проект реконструкції проблемного перехрестя пр. Московський – вул. Польова – вул. Тарасівська “практично готовий”.

Про це Харків Times стало відомо з виступу заступника мера міста з питань інфраструктури Євгена Водовозова нас сьогоднішнійї, 16 жовтня, сесії міськради.

За словами Водовозова, проект відпрацьовується спільно із Європейським інвестиційним банком і Європейським банком реконструкції та розвитку в рамках програми “Безпечного дорожнього руху в Україні”, який розробляє Світовий банк. Міська влада планує почати будівництво у майбутньому році.

Водовозов також повідомив, що реконструкцію трамвайного переїзду пр. Московський – вул. Академіка Павлова “планується завершити до 1 листопада”. Через кілька днів почнеться асфальтування цієї ділянки.

Як повідомляв Харків Times, міськрада планує встановити світлофори на перехресті пр. Московський – вул. Польова – вул. Тарасівська та змінити геометрію проїжджої частини.

На перехресті вул. Польової з паралельною Московському проспекту Плеханівською проводиться масштабна реконструкція трамвайного полотна із будівництвом зливової каналізації, у зв’язку із чим змінені маршрути кількох трамваїв.

Рух транспорту на перехресті пр. Московський – вул. Академіка Павлова обмежений із 7 вересня “до завершення будівельних робіт”.