На Салтівці літній водій збив на переході матір з двома дітьми

Фото: hk.npu.gov.ua

Сьогодні, 16 жовтня, о 12:40 на вулиці Гвардійців Широнінців автомобіль Volkswagen Passat на пішохідному переході збив жінку з двома дітьми.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“73-річний водій автомобіля Volkswagen Passat допустив наїзд на 35-річну жінку та двох її дочок 3 та 5 років, які переходили проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу “, – йдеться у повідомленні поліції.

Потерпілі з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до лікарні.

Інформація про подію зареєстрована у Московському відділі поліції, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомив Харків Times директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, життю постраждалих ніщо не загрожує. Мати і старша з дівчаток отримали закриті черепно-мозкові травми. Крім того, у дитини – перелом, а у матері – тупа травма живота. Молодша дівчинка, на щастя, відбулася забоями та синцями.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 15 жовтня, близько 9:00 на вулиці Велика Панасівська сталося ДТП за участю поліцейського, у якому постраждав велосипедист.