У Новобаварському районі знову втік водій, який збив жінку на смерть

Фото: hk.npu.gov.ua

Пізно ввечері вчора, 14 жовтня, близько 21:00 на проспекті Любові Малої у Новобаварському районі міста невідомий водій збив жінку та зник з місця ДТП.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“За попередніми даними, невстановлена автівка скоїла наїзд на жінку та поїхала з місця дорожньо-транспортної пригоди”, – йдеться у повідомленні.

Жінка-водій автомобіля BMW, яка їхала слідом, побачила лежачу на дорозі постраждалу, але не встигла загальмувати й наїхала на неї. Медики констатували смерть потерпілої на місці події.

Поліція вже встановила особу загиблої 51-річної харків’янки.

Інформація про подію зареєстрована у Новобаварському відділі поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події згідно з Кримінальним кодексом. Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП та розшукують водія, який втік з місця аварії.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 1 жовтня на Окружній дорозі в Холодногірському районі міста, поблизу автозаправної станції “Маршал” знайдено тіло невпізнаного чоловіка із травмами, “характерними для ДТП”. Поліція просила допомогти в упізнанні потерпілого та пошуках винуватця аварії, який втік.