Тепло застрайкувало

Фото: ХарківTimes

Близько 60-ти працівників Четвертого теплового району Московської філії комунального підприємства “Харківські теплові мережі” сьогодні, 15 жовтня, оголосили про акцію протесту. Працівники знаходяться на своїх робочих місцях, проте відмовляються виконувати роботу, вимагаючи виплатити їм заробітну платню за три місяці.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення UA Харків.

За словами співробітників району, вони сьогодні вийшли на роботу, переодягнулися і … вирішили роботу не починати.

“З території району ми вийти не можемо, бо нам поставлять прогул. Тому ми зібралися на наших робочих місцях. Просто відмовились працювати і підключати соціальну сферу”, – сказала кореспонденту UA Харків майстер ділянки Вікторія Коробченко.

До працівників звернувся начальник теплового району Олександр Андрюшин, який пообіцяв, що зарплатню неодмінно виплатять… після сесії Харківської міської ради. За словами Андрюшина, йому це, в свою чергу, пообіцяв директор КП “ХТМ” Сергій Андрєєв. Однак, співробітники в обіцянки не повірили й роботу не почали.

Як повідомляв Харків Times, опалювальний сезон в Харкові має розпочатися сьогодні, 15 жовтня, згідно з розпорядженням мера міста Геннадія Кернеса.