Ryanair розширить маршрутну мережу з Харкова

Фото: аэропорт Харьков

Ірландський лоукостер Ryanair має намір розширити маршрутну мережу з Харкова за рахунок двох нових напрямків до Угорщини та Польщі, заявив на прес-конференції в Києві комерційний директор компанії Девід О’Брайан.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Avianews.

За словами О’Брайана, в літньому сезоні 2020 року авіакомпанія почне польоти з Харкова в аеропорт Модлін поруч з Варшавою і Будапешт. О’Брайан не уточнив частоту польотів і мінімальну ціну квитків на нові маршрути.

Пізніше Ryanair випустив прес-реліз, в якому вказав, що частота польотів на нових маршрутах з Харкова складе два рази в тиждень. У 2020 році лоу-кост має намір перевести на українських маршрутах 2,1 млн пасажирів, що на 33% перевищить показник 2019 року.

На момент публікації матеріалу продаж квитків на анонсовані нові маршрути на сайті Ryanair не велась.

З урахуванням анонсованих рейсів маршрутна мережа Ryanair та дочірнього лоу-коста Laudamotion в літньому сезоні 2020 року включатиме 45 напрямків з п’яти міст України: Києва, Львова, Одеси, Херсона та Харкова.

Як повідомляв Харків Times , 17 червня бюджетний ірландський авіаперевізник Ryanair запустив перший рейс з міжнародного аеропорту Харків до Кракова.