Поліція розшукує пасажирів обстріляного трамваю (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція розшукує пасажирів трамваю 26-го маршруту, який обстріляли невідомі в районі дамби на проспекті Тракторобудівників увечорі 14 жовтня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Попередньо встановлено, що під час руху в районі дамби невідомі особи у невстановлений спосіб пошкодили трамвай та зникли з місця події. На той момент в транспортному засобі знаходилося від 30 до 40 пасажирів.

“Московській відділ поліції звертається до громадян, які знаходилися у вказаний час у трамваї із проханням надати інформацію про обставини події до відділу поліції за телефонами: +380(93) 316 58 67, +380(57) 738 02 75 або звернутися до слідчих за адресою: м. Харків, вул. Халтуріна, 30”, – йдеться у повідомленні.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження майна). Призначено ряд експертиз. Санкція статті передбачає покарання за вчинення даного злочину у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Як повідомляв Харків Times , на проспекті Тракторобудівників увечорі 14 жовтня невідомі обстріляли трамвай. Пошкоджено два вікна та двері вагону, постраждалих немає.