У понеділок вулиця Сумська частину дня буде закрита для руху транспорту

Фото: ХарківTimes

Рух транспорту по вул. Сумській, на ділянці від пл. Конституції до пр. Незалежності, буде заборонений з 16:00 до 20:00 14 жовтня.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

“Це пов’язано з проведенням мирної ходи по вул. Сумській”, – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим, з 16:00 до 20:00 14 жовтня автобуси кількох маршрутів здійснюватимуть об’їзд закритої ділянки вул. Сумської наступним чином:

№20е, 217е: змінять кінцеву зупинку і висаджуватимуть пасажирів на зупинці “Станція метро “Держпром”;

№78е: змінить кінцеву зупинку і здійснюватиме висадку пасажирів на зупинці “Станція метро “Держпром” і змінить маршрут таким чином: – ст. м. “Держпром” – пр. Науки – пр. Незалежності – вул. Сумська і далі за маршрутом;

№119е: пров. Вірменський – пл. Павлівська – пл. Сергіївська – вул. Клочківська – узвіз Клочківський – пр. Незалежності – пр. Науки і далі за маршрутом;

№202е: пров. Спартаківський – вул. Університетська (кінцева) – узвіз Соборний – вул. Клочківська – узвіз Клочківський – пр. Незалежності – вул. Сумська – Білгородське шосе – вул. Рудика.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook “Правий сектор”, 14 жовтня пройде Марш захисників України “Ні капітуляції, тільки перемога!”. ” Головна вимога маршу – не допустити втрати територіальної цілісності та державного суверенітету України ні через реалізацію т.зв. “формули Штайнмаєра”, ні через розпродаж землі і пограбунок українців олігархами та іноземним капіталом”, – йдеться у повідомленні. Початок акції – о 16:00 на майдані Конституції.