Війна в Україні: 13 обстрілів, втрат не було

1 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Крім того, порушуючи Мінські угоди, противник відкрив вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районах ділянок розведення сил і засобів неподалік Золотого та Богданівки.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив дев’ять обстрілів позицій Об’єднаних сил: двічі неподалік Новотроїцького – зі стрілецької зброї; двічі поблизу Водяного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; в районі Богданівки по ділянці розведення – з великокаліберних кулеметів; неподалік Павлополя, Новомихайлівки, Новогнатівки – зі станкових протитанкових гранатометів; неподалік Авдіївки – автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив чотири обстріли позицій Об’єднаних сил: неподалік Новолуганського – з міномета калібру 82 мм; поблизу Південного – з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Травневого – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Золотого по ділянці розведення – зі стрілецької зброї.

“За минулу добу втрат, внаслідок ворожих обстрілів, з нашого боку не було”, – йдеться у повідомленні.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив обстріли позицій Об’єднаних сил: неподалік Миколаївки – з автоматичного гранатомета; поблизу Новогнатівки та Новотроїцького – з великокаліберних кулеметів; неподалік Павлополя – зі стрілецької зброї.

Впродовж поточної доби втрат, внаслідок ворожих обстрілів, з нашого боку не було.