Під Харковом горіли пластикові ящики на площі біля 500 кв. м (фото, відео, доповнено)

Фото: kh.dsns.gov.ua

У селищі Васищеве Харківського району сталася пожежа на території сільськогосподарського підприємства по вул. Овочевій, 14.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку 30 вересня об 11:30.

До місця негайно прибула найближча місцева пожежна команда та три пожежно-рятувальних відділення ДСНС на автоцистернах з Харкова. За результатами проведення розвідки було встановлено, що біля колишньої складської будівлі, що наразі не експлуатується, горіли пластикові ящики на площі біля 500 кв. м. Полум’я від горіння ящиків перекинулось на дах цієї будівлі, який також горів на площі 100 кв. м.

Загоряння виявили працівники сільгосппідприємства, котрі до прибуття рятувальників вживали заходи щодо локалізації вогню. Вони подали пожежний ствол від внутрішнього пожежного крану. Прибулі на місце пригоди рятувальники та пожежники-волонтери ввели два пожежні стволи від насосів пожежних автоцистерн. Локалізували пожежу о 12:25, повністю її ліквідували – о 14:22.

Причина виникнення загоряння з’ясовується.

Як повідомляв Харків Times, 27 вересня пожежні гасили палаюючі автомобільні скати, ганчір’я та сміття в ангарі, що не охороняється.