На парковці по вулиці Героїв праці згорів автомобіль адвоката (фото, відео)

Фото: Anna Gofeld / Facеbook

На парковці по вулиці Героїв праці 30 вересня близько 3:20 сгорів автомобіль Volkswagen.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

На місце пожежі виїжджала Державна служба з надзвичайних ситуацій, керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції.

“Правоохоронці встановили, що на муніципальній парковці сталося загоряння автомобіля Volkswagen, внаслідок чого було пошкоджено припарковані поруч автомобілі Kia та Mazda. Працівники поліції провели огляд місця події та зібрали речові докази”, – йдеться у повідомленні.

Даний факт внесено до Єдиного обліку заяв та повідомлень Київського відділу поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події.

Правоохоронці проводять заходи із встановлення та опитування свідків та очевидців подій, призначено ряд експертиз. Причини загоряння та сума матеріальних збитків встановлюються.

Прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області повідомила, що інформація про загоряння легковиків на парковці біля будинку № 8 на вул. Героїв праці надійшла на номер “101” о 3:12.

До місця пожежі виїхало два відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах у складі 10 рятувальників. На момент їх прибуття вогнем були охоплені два автомобіля. Volkswagen Passat, 2006 року випуску, горів повністю на площі 10 кв. м, також горів моторний відсік і частково салон на площі 5 кв. м у автомобілі Kia Stonic, 2018 року випуску. Під дією відкритого полум’я у розташованому поруч авто Mazda CX5 оплавився бампер.

Рятувальники подали на гасіння вогню пожежний ствол з розчином піноутворювача та о 3:22 локалізували пожежу, а о 4:08 ліквідували її. Інші автівки на парковці не постраждали.

Адвокат Анна Гофельд, якій належить спалений автомобіль, повідомила на своїй сторінці в Facebook, що машину спалили, кинувши палаючу суміш на лобове скло.

Як повідомляв Харків Times, 27 вересня о 5:00 до чергової частини Головного управління ДСНС області надійшов виклик на пожежу за адресою Рогатинський проїзд, 4. У дворі приватного будинку на трьох господарів горіли автівки, що стояли поруч.

У ніч з 19 на 20 червня у Харкові горіли чотири автомобілі у Шевченківському, Московському та Київському районах. Всі випадки підпалів розслідує поліція.