Двоє братів постраждали під час пожежі на Північній Салтівці

Фото: kh.dsns.gov.ua

Пожежні врятували з палаючої квартири 38-річного чоловіка. Його 36-річного брата та ще шістьох мешканців багатоповерхівки на вул. Дружби народів довелося евакуювати з будівлі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Сьогодні, 26 вересня, о 15:10 до служби “101” надійшов дзвінок про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку на вул. Дружби народів, 229 у Київському районі міста.

Три відділення пожежно-рятувальної служби негайно виїхали на місце події. Вони встановили, що в квартирі на другому поверсі горять домашні речі на площі 5 кв. метрів.

Біля вхідних дверей квартири рятувальники одразу ж натрапили на 36-річного мешканця житла й негайно вивели його на свіже повітря. Його 38-річного брата знайшли у задимленій кімнаті, коли він уже не міг пересуватися самостійно, та винесли з квартири. Обох братів на кареті швидкої допомоги доставили до лікарні.

“Зважаючи на задимлення сходової клітини, були проведені заходи з димовидалення та надана допомога шістьом мешканцям будинку з евакуації назовні”, – йдеться у повідомленні ДСНС.

О 15:25 пожежу було локалізовано, а о 15:36 – повністю ліквідовано. Її причини та збитки наразі встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, пізно ввечері вчора, 25 вересня, під час пожежі у дев’ятиповерхівці на вул. Молочній загинув чоловік.